Mobiele frituur voor ons bedrijfsfeest

Mobiele frituur

Wij hebben gebruik gemaakt van een mobiele frituur die wij bij snackmobiel.nl hebben gehuurd. Omdat wij een pand hebben gekocht voor ons bedrijf waar veel renovatiewerkzaamheden aan uitgevoerd zijn. Hebben wij meer tijd besteed aan de verbouwing dan aan het ondernemen. Voor de werknemers was het niet altijd prettig om te kunnen werken maar gelukkig is alles nu af en het resultaat mag er wezen. Om iedereen te bedanken voor het geduld, het oponthoud en soms wat geluidsoverlast heb ik samen met mijn assistent besloten om een bedrijfsfeest te organiseren. Dit hebben wij groots aangepakt als blijk van waardering. 

Mobiele frituur

Echt een aanrader voor een feestje

Er zijn grote partytenten om het bedrijf geplaatst en ook was er een dj. Buiten stond de mobiele frituur die ik eigenlijk niet één keer zonder een bezoeker zag staan. Zelf heb ik natuurlijk ook de friet en een aantal snacks geprobeerd van deze frietkraam. Dit smaakte zo erg goed dat ik nu al weet dat ik deze snackmobiel, ten eerste kan aanraden als je iets te vieren hebt of iemand wil verrassen, zeker nog een keer zal gaan inhuren voor een volgend feestje. De kwaliteit is echt super! En voor de prijs hoef je het ook niet te laten want hier worden aantrekkelijke prijzen gehanteerd. Hierdoor is het geven van een feestje echt erg leuk om te doen.

Over een poosje hebben mijn ouders een jubileum te vieren, aangezien zij ook erg houden van een lekker frietje weet ik nu al waar ik hen mee ga verrassen.

Mobiele frituur