Een schaduwrijk terras en zonwering ineen dankzij de knikarmschermen van SunCircle

Een tuin is mooi om te hebben, want je kunt dan altijd in de zon zitten zodra dat mogelijk is. Maar de zon is ook wel eens te warm en dan zit je liever niet direct in het volle zonlicht. Je moet dan de schaduw opzoeken en daar heb je in principe wel iets van zonwering voor nodig. Je kunt een parasol plaatsen of een pergola, maar je kunt ook knikarmschermen aan de muur bevestigen, zodat je deze schermen over het terras kunt spannen. Het is uiteraard maar net hoe je huis zich verhoudt tot het terras. Als het terras niet direct aan de woning grenst, dan kun je niet onder knikarmschermen zitten. Je bent dan eerder aangewezen op een pergola met een uitschuifbaar doek of scherm. Als je terras wel aan de woning grenst en knikarmschermen in principe mogelijk zijn, dan is er nog steeds de kwestie van je eigen smaak. Misschien wil je wel geen knikarmschermen en ga je toch liever voor een parasol of pergola. Het is in ieder geval goed om te weten dat je genoeg mogelijkheden hebt. Het voordeel van knikarmschermen is dat je deze ook kunt gebruiken om de ramen af te schermen. Je kunt knikarmschermen immers boven de ramen van je woning hangen. Zodra je de schermen dan uitschuift, dan kan de zon geen contact meer maken met de ruiten. Daardoor blijft het binnen lekker koel. Als je terras zich vervolgens onder de knikarmschermen bevindt, dan sla je twee vliegen in een klap. Je houdt het binnen lekker koel en je kunt buiten op je terras lekker in de schaduw zitten. Maar je kunt de schermen uiteraard ook gebruiken voor een van de beide doeleinden. Mocht je enkel de ramen willen beschermen tegen het zonlicht, dan zou je ook voor screens kunnen kiezen. Dat is een wat strakker ogende oplossing. Waar je qua zonwering uiteindelijk ook voor kiest, je kunt in ieder geval terecht bij SunCircle. Hier kun je namelijk allerlei verschillende soorten zonweringen kopen waaronder de bovengenoemde knikarmschermen. Kijk dan ook gerust eens op de website van suncircle.nl om te ontdekken wat de opties zijn. Je kunt op je gemak door alle zonweringen heen scrollen en zo ook zelf nagaan welke soorten wel en niet geschikt zijn voor jouw woning, tuin en terras.

Regel alles rondom de knikarmschermen via SunCircle

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kun je allereerst terecht op suncircle.nl. Daarna kun je contact opnemen met SunCircle. De experts kunnen dan bij je langskomen om de situatie te bekijken. Zij kunnen je dan meteen voorzien van advies op maat. Tevens kunnen ze alles opmeten, zodat ze daarna ook een passende zonwering kunnen leveren en plaatsen. Indien je dus op zoek bent naar een optie voor de zonwering, dan is het zeker de moeite waard om even contact op te nemen met SunCircle. 

Kijk op de site voor een overzicht van alle zonweringen

Via de site van suncircle.nl kun je meteen zien wat je opties zijn als je op zoek bent naar zonweringen. Denk bijvoorbeeld aan zonweringen als: 

  • Screens
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen
  • Markiezen