Houd je gebit sterk en gezond dankzij de dentist in Amstelveen

Het onderhoud van je eigen gebit is enorm belangrijk, want je moet het voor het grootste deel van je leven doen met 1 set tanden. Je hebt geen reservetanden die je kunt gebruiken wanneer 1 van de originele tanden kapot gaat. Alleen als je jong bent en nog melktanden hebt, dan kun je doen en laten wat je wil. Maar deze tanden heb je niet lang. Het was mooi geweest als je bijvoorbeeld 1 set tanden kreeg en het daar tot je 35ste mee moet uithouden en dat je daarna een nieuwe set zou krijgen. In dat geval kun je het je permitteren dat er wat dingen mis gaan in de eerste 35 jaar. Je weet dat je immers na die tijd weer een verse set tanden krijgt. Mochten je oude tanden wat bruin of gelig zijn en heb je een stuk of 10 gaatjes gehad tijdens de eerst 35 jaar, dan is dat allemaal geen probleem, want na die eerste periode begin je weer opnieuw. Maar zo is het niet, want de eerste set tanden ben je na een jaar of 10 alweer kwijt. Daarna moet je de rest van je leven doen met de volwassen tanden die de melktanden vervangen. Dus als deze op je 35ste geel zijn of misschien zelfs wel bruin, dan moet je daar mee leven. Een gelige kleur is vaak via whitening nog wel te verhelpen, maar het is beter om de tanden gewoon goed te onderhouden. Daarom is een periodiek bezoek aan de dentist in Amstelveen zeker geen slecht idee. Je kunt voor een dentist in Amstelveen terecht bij Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof. Je kunt in ieder geval zorgen dat je ieder half jaar even langskomt bij de dentist in Amstelveen, zodat het gebit kan worden gecontroleerd. Alle gebreken en potentiele problemen kunnen dan meteen worden aangepakt, zodat grotere en wellicht onherstelbare problemen kunnen worden voorkomen. Maar mocht je toch tegen een probleem aanlopen en een grote behandeling nodig hebben, dan kun je uiteraard ook bij deze dentist in Amstelveen terecht. De controle zal soms ook uitwijzen dat er werk aan de winkel is. Je kunt dan altijd een vervolgafspraak inplannen en ervoor zorgen dat je snel weer terecht kunt bij de dentist in Amstelveen om alles in je mond weer in orde te maken. Kijk dan ook gerust eens op de website van tc-ouderamstel.nl voor meer informatie over deze dentist in Amstelveen en te behandelingen die je hier kunt ondergaan. 

Maak een afspraak bij de dentist in Amstelveen

Als je voor een behandeling een dentist in Amstelveen nodig hebt, dan kun je via de site van tc-ouderamstel.nl meteen een afspraak maken. Het kan gaan om de halfjaarlijkse controle, maar je kunt ook een afspraak maken voor behandelingen als: 

  • Wortelkanaalbehandeling
  • Prothesewerk
  • Airsmile

Je kunt dan een datum afspreken en lanskomen voor de behandeling. Als je pijn hebt, dan is er uiteraard een spoedoptie, zodat je snel geholpen kan worden. 

Kijk voor meer informatie op de site

Het is altijd handig om van te voren even de site te bekijken, zodat je precies weet wat je allemaal kunt verwachten.