Geweldige locaties vindt u bij evenementenlocatie Apeldoorn

Wanneer u een evenement gaat organiseren dan wilt u natuurlijk dat uw genodigden een fijne avond en/of dag hebben. Het is dan ook van groot belang om ervoor te zorgen dat u de geschikte locatie kiest voor het evenement. De locatie van een evenement moet namelijk de juiste sfeer geven aan het evenement. Voor het zoeken naar een geschikte locatie heb ik de oplossing gevonden in Apeldoorn. Bij evenementenlocatie Apeldoorn heeft u een namelijk een ruime keuze aan verschillende locaties. Daarnaast zijn de evenementenlocaties Apeldoorn eigendom van Theater Orpheus, dit zijn namelijk een van de meeste multifunctionele locaties van Nederland en bovendien behoren deze locaties tot de vijf grootste van Nederland. Zelfs voor evenementen van ruim 2.000 personen heeft Orpheus alles in huis. Zie hieronder de grootste locaties die worden aangeboden door Orpheus:

  • Koning Willem-Alexanderzaal
  • Rabobank zaal
  • Hanoszaal

tapt

Orpheus biedt u verschillende diensten aan

Orpheus biedt u vele verschillende diensten aan bij het afhuren van een locatie. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan evenementlocaties en daarnaast heeft u ook de keuze uit meerdere overige keuze. Zie hieronder het aanbod van Orpheus

  • Centraal gelegen locaties in Midden Nederland
  • Omgeving bestaat uit een groene omgeving
  • Veelzijdige locaties
  • Dansvloer voor ruim 1.000 personen
  • Discoshows met cocktails en lichtgevende dansvloer
  • Feest met Hollands Glorie: bekende zangers, lekkere borrels, lekkere hapjes en haringmeisjes
  • American Party met een Amerika BBQ, popcornkraam, coverband en een lichtshow

De event- en salesmanagers van Orpheus hebben een brede ervaring aan in het organiseren van evenementen. Zij denken graag met u mee voor het behalen van eventuele doelstellingen. Denk hierbij aan hulp op het gebied van catering, licht, geluid, entertainment, thematische aankleding. Zij maken alles mogelijk voor u en dat op een locatie.

foto

Waarom Orpheus?

Orpheus begeleidt u optimaal in het organiseren van een evenement. In samenwerking met u wordt er een inspirerend evenement georganiseerd. Zij hebben perfect personeel in dienst die er alles aan doen om u als klant zijnde tevreden te stellen. Het personeel van Orpheus denkt met u mee en zijn zeer actief in het uitvoeren van werkzaamheden. Daarnaast is de ligging van Orpheus geweldig want de locaties bevinden zich in Midden Nederland en is daarmee uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Mijn gasten hadden een top avond

Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met de organisatie van een geweldig evenement. Dankzij Orpheus hebben mijn gasten een prachtige avond ervaren simpelweg omdat het evenement tot in de puntjes georganiseerd was. De event- en salesmanagers van Orpheus hebben mij een geweldige service verleend en een geweldige dienst bewezen. Alle doelstellingen zijn namelijk behaald gedurende het evenement, wat natuurlijk geweldig is. Mijn eigen ervaring met Orpheus is dan ook ronduit geweldig, het is een geweldig theater met geweldig personeel in dienst. Het gehele evenement was goed georganiseerd want de muziek, de lichtshows en de catering waren alle fantastisch. Deze geslaagde avond heb ik dan ook grotendeels te danken aan bovenstaande theater.