No cure no pay incassobureau inschakelen

Wanneer er een factuur door jouw klant niet wordt betaald probeer je er alles aan te doen om het alsnog te innen toch? Maar wat nou als er geen respons komt vanuit de klant naar jou toe om een regeling te treffen? Laat je het erbij zitten of ga je er werk van maken bij een incassobureau? Veel ondernemer hebben nog niet het besef dat er ook een no cure no pay incassobureau te vinden is die dus werkt op basis van eerst innen dan pas betalen. Het zakelijk segment wilt nooit hebben om eerst ergens voor te betalen zonder de garantie dat het werkt toch?

2

Bij Bill incasso ben je wat dat betreft hartelijk welkom wanneer je als ondernemer zijnde maar al te graag wilt zien dat het factuur wordt betaald. Dankzij hun goede zorgen hebben ze al veel ondernemers geholpen dat het factuur wordt betaald. Wat erg prettig bij hun is, althans dat is mijn mening, dat je bij hun vanachter je eigen computer het niet betaalde factuur kan opsturen via de mail.Bill

Kosten?

Ieder bedrijf heeft kosten ongeacht wat voor werkzaamheden er uitgevoerd wordt. Echter als no cure no pay incassobureau geldt dit dus niet. Wanneer het factuur namelijk niet geëind kan worden verdient Bill incasso ook niet. Risicovol? Ja zeker,echter is het meer een bevestiging naar de klant, in dit geval de ondernemer, dat hun weten wat voor werkzaamheden er verricht moet worden om een factuur betaald te zien!