Bescherm jouw intellectueel eigendom!

Het is enorm belangrijk dat jij jouw intellectueel eigendom beschermt! Hiermee zorg jij er dan ook goed voor dat jouw logo, product of onderneming ook daadwerkelijk uniek blijft.

Steeds vaker zie je namelijk dat bedrijven andere producten kopiëren om ervoor te zorgen dat zij hetzelfde behalen als wat jij behaalt hebt. Hier zit geen ene ondernemer op te wachten waardoor er van te voren een advocaat in de arm wordt genomen. De advocaat zorgt ervoor dat als er duplicaat is, dat dit zo spoedig mogelijk wordt aangepast. Jouw productie kan dan eenvoudig door blijven gaan met de garantie dat het door kan blijven gaan. Het is dan ook zeer aan te raden dat iedere ondernemer hiervan op de hoogte moet zijn.

Snelle handeling

Door snel en correct te handelen bestaat de kans dat jij je geen zorgen hiervoor hoef te maken. Mocht jij nog niet op de hoogte zijn van jouw intellectueel eigendom, dan raad ik je aan om eens contact op te nemen met Fifth. Ook ik heb hier voor enkele jaren terug gebruik van gemaakt en tot op de dag van vandaag ben ik hier zeer tevreden over!

Duidelijk taal

Als je geen verstand hebt van advocatuur, dan komt het wel eens voor dat je de “taal” ook niet begrijpt. Bij Fifth hoef jij je dan ook geen zorgen te maken. Zij zullen je net zolang te woord staan totdat jij begrijpt wat er is besproken. Prettige samenwerking en tot op heden helpen zij mij onwijs goed.