Online publicatie nodig? Hoe werkt dat?

publiceren

Heeft u bepaalde informatie die u netjes in een brochure of magazine wilt verwerken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een drukkerij of een online publicatie bureau. Op het moment dat u op zoek gaat naar een drukkerij, weet u dat u teveel geld uit gaat geven. U gaat namelijk betalen voor exemplaren die nooit op de post gaan. Wat doet u met deze exemplaren? Precies: weg gooien. Terwijl als u kiest voor een online publicatie u geen extra kosten maakt. U kunt naar iedereen die u wilt een versie sturen en zelfs op de website plaatsen zodat ook andere uw brochure of magazine kunnen zien. Personen die zoeken op bepaalde zoekwoorden komen bij u op het website terecht. Hoe kunt u zien wie dit gaat zien?

brochures

Online publicatie is meten

Als u uw eigen online magazine of online brochure op de markt brengt, wilt u natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen uw online magazine lezen. Door het programma Google Analytics te gebruiken kunt u de resultaten lezen.  U kunt exact analyseren hoe vaak en hoelang men uw online magazine leest. Zo weet u direct wat het effect is om de online publicatie op uw eigen web omgeving te plaatsen. Dit kost echter niets extra’s en is altijd mooi meegenomen. Dit is namelijk meteen interessante informatie voor de verkoop van advertentieruimte in uw online magazine! Zo kunt u meten wat de resultaten zijn van uw online magazine.

Online presenteren

Online publicatie door Digitaal Publiceren

Door uw online publicatie in de handen te leggen van een professioneel bedrijf, weet u dat u goed zit. Een bedrijf dat al jaren in het vak zit weet waar het op moet letten, zodat u een goede online publicatie heeft. Digitaal Publiceren is een bedrijf waar u terecht kunt. Zij zijn ook al jaren actief in de online media wereld en kunnen de online publicatie volgens de richtlijnen van Google maken. Het enige dat u hoeft te doen is de statische documenten aan te leveren. De rest regelen zij voor u. Daarnaast bent u voor slechts 60 euro klaar en heeft u binnen 24 uur uw online publicatie ontvangen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die online publicaties voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.