Op zoek naar een reclame bureau in Amsterdam

Ik heb al een aantal reclame bureau’s gekend die in de omgeving van Limburg zaten en eentje in Gelderland. Ik wilde er eentje wat dichter bij huis zoeken zodat ik als het nodig is even snel langs kan gaan om zo een snellere en duidelijkere communicatie te hebben met het reclame bureau. Ik zocht in Google daarom ook op ”reclamebureau Amsterdam” Waarna ik terecht kwam op de website van capitaladvertising.nl.

Capital Advertising

Capital Advertising is een reclame bureau die niet alleen offline actief is, maar ook online veel doet in reclame maken en dus online marketing. Daarnaast hebben ze ook een kantoor in Amsterdam waar ik naar op zoek was. Het lijkt me een goed en vertrouwd bedrijf die stabiel in de markt staat en weet waar ze over praten. Vooral het feit dat ze meegaan met de tijd en hierdoor ook online marketing activiteiten voeren vind ik positief. Je ziet namelijk vaak dat reclamebureau’s blijven steken bij wat vertrouwd is, maar niet meegaat met deze tijd. We zien zelf namelijk dat ons marketingbudget steeds meer wordt uitgegeven aan online marketing en dit steeds belangrijker word voor ons.

Portfolio

Wanneer je kijkt in het portfolio van Capital Advertising zie je ook dat ze actief zijn voor wat grotere en geronmeerde bedrijven wat mij vooral het vertrouwen heeft gegeven in de kennis en kwaliteit van de diensten die ze aanbieden. Ik heb contact met ze gezocht om even een afspraak te maken en wilde graag even bij ze op kantoor komen om zo even de sfeer van deze onderneming te proeven. Aankomende vrijdag heb ik dan ook een afspraak staan met dit bedrijf en ben erg benieuwd naar de mogelijkheden en of mijn gevoel terecht was over dit bedrijf.

Hieronder nog een aantal foto’s die een impressie geven van de diensten van dit bedrijf.

BtE8WbCCcAAY-lv (2)

Btnsu0eCUAA0kGY (2)

Bz_3QQJCEAAZUEw (1)