ZEO is met recht de SEO specialist van Nederland

42Aangezien ik erg van sparren houd en ik jullie reacties verwelkom het volgende topic: wat vinden jullie van SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd? Ik ben zo benieuwd naar de ervaringen van anderen, is het voor iedereen zo rooskleurig verlopen als voor mij?

Wat zijn jullie ervaringen?

8Allereerst een korte uitleg voor de leek: SEO is een afkorting van Search Engine Optimization, wat erop neerkomt dat je je positie in de zoekmachines (doorgaans is Google het uitgangspunt) gaat optimaliseren. We weten allemaal uit eigen ervaring namelijk wel hoeveel het scheelt om bovenaan in Google te staan. Hoe vaak klik jij op een website die zelfs maar op de tweede of derde pagina in de zoekmachines staat? Mensen willen gemak en gaan doorgaans voor een van de eerste vijf a tien van de getoonde pagina’s. Dit gebeuren kun je dus positief stimuleren, en in feite een beetje manipuleren, door op een zoekterm te gaan scoren. Stel, een vrouw wil nieuwe schoenen aanschaffen, dan is de kans groot dat ze in het zoekveld van Google ‘damesschoenen’ intypt. Als je nou voor juist die zoekterm wilt scoren in Google, ergo: je wilt je positie doen laten rijzen, dan zijn er tal van handige middelen om de resultaten voor die zoekterm te beïnvloeden.

 

Mijn resultaten zijn geweldig

1In mijn eigen situatie heeft dit echt geholpen en ben ik dankzij ZEO de SEO specialist stukken hoger in Google terechtgekomen. Stond ik eerst nog op een positie zo rond de veertig, wat betekent dat er veertig andere websites hoger dan de mijne stonden en ik dus bijna nooit digitale klanten kreeg, ben ik binnen mum van tijd gestegen naar positie vijftien en is mijn omzet vanaf het web inmiddels verdriedubbeld. We gaan voor een positie in de top vijf en dat zit er steeds meer aan te komen, oftewel: de resultaten van ZEO de SEO specialist zijn geweldig!