Een tuin met volop schaduw creëer je via een terrasoverkapping doek

Als je op zoek bent naar een geschikte zonwering voor jouw tuin, dan kun je een beroep doen op suncircleprojects.nl. Hier kun je namelijk terecht voor de grotere constructies die geschikt zijn voor het creëren van schaduw op een terras of veranda. Voor de kleinere zonweringen kun je een beroep doen op suncircleprojects.nl. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor screens of uitvalschermen. Dit zijn niet direct grootschalige projecten. Een terrasoverkapping doek is wel een wat groter project en daarom kun je voor een dergelijke zonwering terecht op de website van suncircleprojects.nl. Een terrasoverkapping doek is dus een volledige overkapping die rondom het terras wordt geplaatst. Maar het is ook weer niet een totale overkapping, want je kunt de bovenkant dus open en dicht maken aan de hand van het doek. Daardoor is een terrasoverkapping doek flexibel in te zetten. Tegelijkertijd blijft de constructie van de terrasoverkapping doek gewoon het hele jaar door staan. Je hoeft dus niet in de weer met het installeren van de zonwering in de zomer en het verwijderen van diezelfde zonwering als het mooie weer voorbij is. In die zin is een terrasoverkapping doek ook een mooie toevoeging voor je tuin los van de zonwerende kwaliteiten. Je kunt op deze manier een mooi terras inrichten en als je de terrasoverkapping direct aan de woning kunt bevestigen, dan wordt het ook nog eens een mooi geheel. Je kunt de deuren van de woning dan op het terras laten aansluiten, zodat je via dat terras een overdekt verlengstuk hebt van je woning. Door het doek over je terras te spannen zit je mooi in de schaduw op hete dagen. Als je de terrasoverkapping doek inderdaad laat aansluiten op de woning, dan beschermt het doek van deze terrasoverkapping doek ook meteen de ramen en deuren onder dat doek tegen de warme zonnestralen. Je kunt dan het directe zonlicht op het glaswerk van die ramen en deuren blokkeren. Zo sla je met een terrasoverkapping doek twee vliegen in 1 klap, want je voorkomt ook dat de zon op de ruiten schijnt. Daardoor blijft het lekker koel in huis. Mocht het nog niet zo warm zijn, dan kun je het doek van de terrasoverkapping uiteraard gewoon open laten. Zo kan de zon volop op je terras schijnen. Je zit dan nog wel gezellig tussen de constructie van de terrasoverkapping. Indien je meer wit weten over de mogelijkheden met zonweringen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van suncircleprojects.nl

Plaats een terrasoverkapping doek op maat

Omdat ieder terras anders is en je bijvoorbeeld losse terrassen hebt die midden in een grasveld staan en terrassen die direct aan de woning grenzen, is het van belang dat elk type zonwering voor het terras een zonwering op maat is. Vooral met een terrasoverkapping is het van belang dat deze precies aansluit bij het terras. Daarom zal SunCircle alles gaan opmeten, zodat jij een overkapping op maat in je tuin krijgt. 

Bekijk de vele mogelijkheden op de website van suncircleprojects.nl

Als je meer wilt weten over de opties met zonweringen, dan kun je een bezoek brengen aan de website. Hier lees je meer over: 

  • Overkappingen met lamellen
  • Schuifpanelen
  • Vouwluiken