Nog niet zo lang geleden kreeg ik van mijn baas te horen dat er klachten waren binnengekomen over de pakkingen die wij gebruikten. Deze klacht had te maken met het feit dat de pakking niet goed bleef in combinatie met de stoffen die wij gebruikten. Dat was niet heel verwonderlijk want wij waren namelijk met andere stoffen gaan werken die zuurder waren dan die wij eerst gebruikten. Daardoor konden wij onze oude pakkingen niet meer goed gebruiken omdat deze niet goed bestand waren tegen deze nieuwe zurgen. Wij hebben daarom besloten dat het beter zou zijn om onze pakkingen te vervangen door betere pakkingen. Mijn baas heeft toen gevraagd of ik zou willen kijken wat de opties waren en ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik betere kwaliteit wilde kopen. Ik heb toen gezien dat ik het beste voor een NBR pakking kon gaan. Met deze NBR pakking zouden wij een dichting kunnen maken die ook echt zorgde dat de boel goed afgesloten zou worden en dat er dus geen lekkage zou ontstaan. Ik ben toen gaan kijken welke leverancier ik zou moeten benaderen voor een NBR pakking. Ik heb toen even gegoogeld om te zien waar ik zaken moest gaan doen en als je dan gaat zoeken op NBR pakking, dan kom je vrijwel gelijk op de site van gelria.nl terecht. Deze mensen hebben een grote staat van dienst en ik ben daarom met veel interesse door het aanbod van deze specialisten gegaan. Wat ik heel prettig vond, is dat deze mensen op hun site heel duidelijk de verschillen bespreken tussen alle pakkingen. Ik heb dus gezien dat wij inderdaad de verkeerde pakking gebruikten en dat het veel beter zou zijn wanneer wij een NBR pakking zouden gebruiken. Deze NBR pakking kan namelijk veel beter tegen zuren en dus wilde ik hier graag een keer meer over horen. Ik vond het een goed idee om even contact op te nemen met deze mensen zodat zij mij hopelijk even konden laten zien wat ik het beste kon doen.

Ik vond hier de NBR pakking die ik nodig had

Ik ben blij dat ik hier een NBR pakking kon kopen omdat ik gemerkt heb dat wanneer je hier een aankoop doet, je echt kwaliteit in huis haalt. Deze mensen hebben heel goed nagedacht over hun producten en zij leveren echt iets goeds. Daar komt nog eens bij dat toen ik hier mijn NBR pakking ging bestellen, ik ook merkte dat de service gewoon heel goed is. Ten eerste kun je hier met al je vragen terecht en daarna krijg je ook gelijk een goede orderbevestiging.

Wilt u meer zien?

Mocht u ook een specifieke pakking zoeken, bijvoorbeeld een NBR pakking, dan kunt u:

  • Even naar de pagina gelria.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal aan opties kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te zorgen dat u het juiste product koopt

Ik ben van plan om hier nog veel vaker pakkingen te bestellen omdat ik van mening ben dat ik hier echt goede producten kan krijgen.