Bidons bedrukken bij Maxbidons.nl

logo (7)

Momenteel ben ik bezig een nieuwe afslankmethode op de markt te brengen. Hierbij is er natuurlijk niks belangrijker dan een goede marketingactie. Omdat ik veel verstand heb van diëten maar niet van marketing belde ik met één van de medewerkers van Maxbidons.nl. Ik wist dat ik iets met een bidon wilde doen omdat mensen dit mee nemen naar de sportschool maar hoe ik het precies kon aanpakken wist ik nog niet.

306_13593_tacx_shiva_bottle_pro_team_750cc_tinkoff_saxo_2014

Service Maxbidons.nl

De medewerkers van Maxbidons.nl hielpen mij ontzettend goed. Ze lootsten mij volledig door de verschillende keuzes in bidons heen en wisten mij te vertellen welk effect een bepaalde keuze zou kunnen hebben op mijn doelgroep. Door de ruime ervaring in het bedrukken van promotiemateriaal vertrouwde ik ze volledig en maakte ik snel een keuze en liet ik bidons bedrukken bij Maxbidons.nl.

Marketingsactie

100002_14
Omdat mijn dieet een luxere doelgroep aanspreekt koos ik voor een goede en duurzame kwaliteit bidons. Ik liet hier mijn logo op drukken met daaronder de naam van mijn website. Vervolgens heb ik een deal gemaakt met een sportschool en mocht ik de bidons aan zowel bestaande als nieuwe leden weggeven. Vanuit deze actie kreeg ik op mijn site verschillende aanmeldingen wat een echte kickstart aan mijn bedrijf heeft gegeven.

Ik wil Maxbidons dan ook zeker bedanken voor de geweldige service en het meedenken. Belangrijk om nog te melden is dat de levering uiteraard vlekkeloos verliep en dat ik erg snel de bidons thuis ontving. Ga zo door Maxbidons.nl!