logo (1)

Geschikt promotiemateriaal voor iedere organisatie: bedrukte pennen. Of je nu een kleine organisatie hebt of actief bent in een grote, internationale organisatie en of je nu in de profit-sector werkzaam bent of een non-profit bedrijf hebt: bedrukte pennen zijn geschikt promotiemateriaal voor iedere organisatie. Het grote voordeel van pennen als promotiemateriaal, is dat je deze gemakkelijk uit kunt delen en dat deze ook veel gebruikt worden. Kijk maar eens naar je eigen verzameling pennen: hoeveel van deze pennen zijn bedrukt met een reclameboodschap? Juist, de meeste mensen schaffen zelf geen pennen aan, maar gebruiken simpelweg de promotiematerialen van organisaties zoals de jouwe. Wil je snel een groot bereik creëren voor meer naamsbekendheid, meer omzet of andere vormen van conversie? Laat dan snel en eenvoudig je pennen bedrukken.

image (1)
Verschillende mogelijkheden bij pennen bedrukken

Bij het bedrukken van pennen heb je vele verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om een pen te bedrukken met een logo, maar is het ook mogelijk om een slogan of alternatieve tekst op een pen te laten zetten. Wat je boodschap en doel ook is: alles is mogelijk bij pennen bedrukken. En omdat de pennen verkrijgbaar zijn in verschillende oplages, kleuren, soorten en maten, kan iedereen wel een geschikte pen vinden voor zijn of haar reclameboodschap.

Met spoed bedrukte pennen nodig

image (1)
Als je met spoed bedrukte pennen nodig hebt, bijvoorbeeld als promotiemateriaal bij een evenement, is het mogelijk om pennen met spoed te laten bedrukken. Zo kun je jouw pennen bedrukken mét logo, slogan of alternatieve tekst en al binnen 2 dagen in huis hebben.