teambuilding

Vanaf het moment dat wij met onze afdeling aan een teambuilding hebben meegedaan is de sfeer er een stuk beter van geworden. Voorheen leek het wel of dat iedereen op zijn of haar tandvlees liep. Elkaar normaal goede morgen of middag te wensen was er al lang niet meer bij. Ook werden de opmerkingen tegen elkaar steeds hatelijker en hier moest een eind aan komen. Samen met de directie en ons manager werd er na een oplossing gezocht en ik moet zeggen, vrij snel ook gevonden. Bij  Beweging met FOCUS hebben wij de oplossing gevonden en daar zijn wij enorm blij mee. teambuilding

Samen bewegen

Dankzij het bedrijf  Beweging met FOCUS is er gekeken at er met onze afdeling aan de hand was en wat eraan gedaan kon worden. Het doel van deze training was om de gedragspatronen  te leren herkennen die je kan belemmeren in je werk en leren om te gaan met bepaalde situaties op een positieve manier.

Vanaf het eerste moment dat wij aan de teambuilding hebben meegedaan, merkte je al meteen dat de sfeer aan het veranderen was. Mensen werden door deze training met de neus op de feiten geduwd en zo merkten zij al gauw dat ze verkeerd bezig waren.