Bekijk deze website: https://www.idfnv.com/

VPS

Via de website van https://www.idfnv.com/ hebben wij voor ons bedrijf een goed hosting pakket kunnen afsluiten. Hiermee kunnen wij de mooiste reclame maken door gebruik te maken van een speciaal chat programma. Tegenwoordig kopen mensen liever via het internet, dan dat zij de moeite moeten doen om naar een winkel te gaan. Het is ook wel erg makkelijk om online diverse producten te kunnen kopen. Ook voor vragen is het mogelijk om via een live chat iemand te kunnen spreken van de betreffende winkel. Natuurlijk is hiermee een telefoongesprek ook mogelijk, maar om iets goed duidelijk te kunnen maken, zijn live beelden toch wel wat makkelijker.

Streaming van audio en video

Via https://www.idfnv.com/ hebben wij een pakket afgesloten waarmee wij zonder problemen audio en videobeelden kunnen uitzenden. Nu hoeven wij ons geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze beelden, want de streamingkwaliteit  die je hier krijgt is uitermate goed.

Zodra je een kijkje op deze website gaat kijken zie je de diverse mogelijkheden die je hier allemaal kan krijgen. Van een goed webhosting tot een VPS of zelf een Cloud Server. Allemaal teveel om op te noemen en daarom zal het beter zijn om zelf een kijkje op deze website te gaan nemen. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over de service die wij via IDFNV hebben mogen ontvangen.