Bestelwagen leasen met financial lease

Een bestelwagen leasen met financial lease is de meest voorkomende oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe of occasion bestelwagen. Met financial lease hoeft de ondernemer namelijk het aankoopbedrag van de bestelwagen niet in één keer te voldoen bij de garage. Financial lease zorgt ervoor dat de ondernemer meer financiële slagkracht overheeft en toch onbezorgd kan genieten van zijn nieuwe of gebruikte bestelwagen.

Welke bestelwagens komen in aanmerking voor financial lease?

In principe komen alle bestelwagens in aanmerking voor financial lease. Vaak geldt wel dat alleen bestelwagens vanaf een bepaald bouwjaar in het lease aanbod van het leasebedrijf worden opgenomen. Over het algemeen kun je ervanuit gaan dat bestelwagens vanaf het bouwjaar 2007 in aanmerking kunnen komen voor financial lease. Een en ander is ook afhankelijk van de vraagprijs van de bestelwagen. Een bestelwagen die duizend euro kost, is voor een leasemaatschappij ook niet interessant om aan te bieden. Over het algemeen zien we dat bestelwagens vanaf een aanschafbedrag van €5.000,- exclusief btw door leasebedrijven worden aangeboden.

Type bestelwagens

Er zijn verschillende bestelwagens te financieren met financial lease. Of je nu gaat voor een Volkswagen Caddy (een kleine variant bestelwagen) of een verlengde en verhoogde Mercedes-Benz Sprinter, alles is mogelijk. Kijk gerust in onze voorraad bestelwagens of er iets passends bijzit. Ook is het mogelijk om bij andere partijen te kijken en vervolgens een aanvraag in te dienen voor financial lease. De auto’s hoeven namelijk niet uit onze eigen voorraad te komen om in aanmerking te komen voor een financial leaseovereenkomst.

Financial lease offerte aanvragen voor bestelwagens

Als je een bestelwagen naar je gading gevonden hebt, kun je hiervoor altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Als we de bestelauto in onze eigen voorraad hebben staan, kun je daar meteen een offerte aanvragen. Het is overigens ook mogelijk om offertes aan te vragen voor bestelwagens die je ergens anders gezien hebt, neem daarvoor gerust even contact met ons op.