Executive leadership development

Bij Dekkers Development kunnen managers terecht voor coaching en workshops in het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten. Dit door middel van executive leadership development, die door Truus Dekkers wordt gegeven. Door het geven van coaching en verschillende workshops heb ik geleerd om op een goede manier de leiding te kunnen nemen. Omdat ik nog niet zo heel lang deze functie als manager bekleed, was het voor mij even zoeken naar de juiste weg. 

Tegenwoordig weet ik door middel van bepaalde handvatten hoe ik mij in bepaalde situaties moet opstellen. Voorheen klapte ik helemaal dicht wanneer ik in een bepaalde situatie kwam.  

Leidinggeven vanuit intuïtie

Sinds ik aan de executive leadership development training heb deelgenomen handel ik nu uit intuïtie. Ik merk dat dit nu precies de juiste instelling is en niet via de regels die je op het internet kan vinden. Truus Dekkers weet precies jou de nodige informatie te geven en de handvatten die je kan gebruiken om in een bepaalde situatie te gebruiken. 

Tegenwoordig heb ik mijn plaats gevonden als manager en geen vraag of klus is mij teveel. Lukt mij iets niet dan blijf ik net zolang rustig tot ik een oplossing heb gevonden. Vroeger had ik het bijltje er al meteen bij neer gegooid.