Drones inzetten voor bouwinspectie

Vandaag de dag wordt het alleen maar makkelijker om een bouwinspectie te kunnen uitvoeren. Vroeger moesten er vroeger vaak steigers, bouw kranen en andere hulpmiddelen worden ingehuurd om op de hoogte te kunnen blijven of alles wel naar wens verliep. Tegenwoordig kan je dit kosten plaatje schrappen en hiervoor Foto Paul inschakelen. Met de hulp van een drones kan hij boven het bouwterrein gaan vliegen en hier foto’s en filmpjes van maken. Op deze manier krijg je haarscherpe afbeeldingen, tevens is het ook mogelijk om de oppervlakte te meten. Omdat het vliegen met een drones aan bepaalde regels verboden zijn, is het wel belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. 

Onze fotograaf

Gelukkig weet Paul van al deze wetten en regelgeving af. Ook beschikt hij over de benodigde certificaten en vergunningen die nodig zijn voor het zakelijk gebruik van drones.

Tijdens de bouw van ons nieuwe bedrijfspand hebben wij meerdere keren de hulp van Paul ingeschakeld. Op deze manier konden wij de bouwinspectie makkelijk uitvoeren. Een voordeel om op deze manier dit in de gaten te houden is dat het niet zoveel kost en wij lopen niemand in de weg. Niet alleen voor de bouw is dit interessant, maar ook voor een bruiloft, een woning verkoop en nog veel meer.