Een zonnebril bedrukken als promotie is wat anders dan een visitekaartje

Op zoek naar een origineel idee om uw bedrijf te promoten? Een zonnebril bedrukken is daar een goed voorbeeld van. De meeste dragen een zonnebril en komt dus voor iedereen wel een keer van pas. Door een visitekaartje te geven kan je stiekem wel al weten dat die hoogstwaarschijnlijk bij het vuil beland. Een zonnebril bedrukken met een eigen logo is een leuk cadeau om te geven aan klanten en zakenpartners. Het geeft meteen een goede indruk.

Een zonnebril bedrukken door Promotie.nl is zeker niet duur. Ook maakt de grote van een order niks uit. Ze nemen alles aan. Daarbij is de zonnebril zelf en de logo van topkwaliteit. Tot slot hebben ze buiten zonnebrillen nog veel meer keuze uit artikelen die je kan bedrukken. Allemaal zijn ze van kwaliteit en zijn ze ideaal om te gebruiken voor promotie of als cadeau te doen.

Contact

Voor vragen, advies of om je wensen te bespreken kun je de klantenservice tijdens kantooruren bellen van 08.30 tot 17.00.  ook via de mail kunt u 24/7 contact opnemen. Ze reageren dan zo spoedig mogelijk terug. Met afspraak ben je ook zeer welkom in de showroom in Arnhem.