Goede service dankzij Customs Administration

Producten importen uit het buitenland lijkt lastig. Echter raad ik je wel aan om Customs Administration in te schakelen van Vatrepinfo. Dit bedrijf staat namelijk bekend wegens de ruime kennis en goede service als het gaat om importeren.

Ook wij waren namelijk een manier aan het bedenken hoe dat het geïmporteerd kon worden. Wanneer jij de producten de grens over wilt hebben, dan dien je rekening te houden dat hier belasting over betaald moet worden. Maar hoe kun je dit realiseren als je in het buitenland geen BTW nummer nodig hebt? Hierdoor ben ik toen die tijd op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om het alsnog door te zetten. Mijn bedrijf is gevestigd in Duitsland en hier heb je dus niet hetzelfde nummer als in Nederland. Doordat ik online was gaan zoeken naar een oplossing kwam ik terecht op de website van Vatrepinfo.

Snelle service

Aangezien ik eerste wilde bekijken wat dit bedrijf voor mij kan realiseren, heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kan ik alles goed en wel bespreken. Tevens krijg je dan alles te horen wat het mogelijk maakt om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Doordat ik gezocht had op Customs Administration weet ik in ieder geval zeker dat zij hebben waargemaakt waar ik naar zocht. Mijn producten kunnen eenvoudig worden getransporteerd naar Nederland.