Overhemden borduren voor het juiste effect?

Van Dongen Met de Kroon

Overhemden borduren om zo het beste resultaat te behalen? Sinds een paar jaar hebben wij een eigen horeca zaak weten te openen. Op zich verloopt dit tot op heden onwijs goed! De gasten blijven komen en de menukaart is vol in trek. Op de een of ander manier ben ik hier onwijs blij mee en geniet ik dagelijks weer als ik de zaak binnenloop. Echter is er één dingetje wat ik nog graag wil veranderen. De kleding van het personeel. In de keuken dragen zij natuurlijk allemaal dezelfde kleding wat bestemd is voor de koks. Echter is het in de bediening nog niet zo het geval. Natuurlijk hebben zij allen dezelfde nette kleding aan, alleen is het niet herkenbaar voor de gasten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing.

Overhemden borduren, resultaat wat geliefd is!

Overhemden borduren

Uiteindelijk ben ik op de website van vandongenmetdekroon.nl terecht gekomen. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om de overhemden te laten borduren met het gewenste logo. Onze logo is gelukkig niet zo heel erg groot. Oftewel, perfect om het op de kleding vast te laten maken! Aangezien ik nog wel wat vragen had, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn heeft al mijn vragen netjes beantwoord.

Drukwerk

Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. De afspraak werd gemaakt en de hoeveelheid overhemden werden genoteerd. Vervolgens gingen zij voor ons aan de slag. Voordat ik het eigenlijk had verwacht, kreeg ik al een bericht dat het gereed was! Mocht jij ook opzoek zijn naar een bedrijf die het gewenste resultaat met kleding kan geven. Dan raad ik je echt aan om eens op de website van vandongenmetdekroon.nl te kijken.