BMW X3 velgen aangeboden op zwarte markt

Het kon haast niet anders maar na het succes van de BMW X3 velgen is er een nieuwe markt ontstaan. De zwarte markt bevorderd de handel van BMW X3 velgen. Dit kan ook betekenen. Dat producten die niet op een legale manier zijn verkregen of producten waar jij geen bewijs van kan aantonen op deze markt worden verhandeld. Dit is in principe wel schadelijk voor het merk zelf. Zij kunnen namelijk niet meer controleren of de kwaliteit die zij garanderen wordt gewaarborgd. Het lijkt er dan op dat er zoveel neppe spullen zijn die nu op de zwarte markt verschijnen.

Zwarte markt blijft groeien

De handel in BMW X3 velgen is een lucratieve handel. Je hebt namelijk niemand die jou controleert en dus kun jij de prijzen zo hoog maken als je wilt. Dit is echter niet de bedoeling. We hebben gewoon goede afspraken gemaakt met onze klanten dat wij de BMW X3 velgen zouden terugkopen, mochten deze niet meer nodig zijn. Helaas kunnen wij dit niet handhaven omdat wij natuurlijk niet mogen bepalen wat de klanten doen met het product na aankoop. Het is in ieder geval wel schadelijk voor ons imago.

Contact met verkoper en politie

We hebben wel gezocht naar manieren om dit tegen te gaan. We hebben bijvoorbeeld gesproken met de politie. De politie zegt dat zij niks gaan doen aan de handel van BMW X3 velgen. Dit komt wel een beetje als vervelend nieuws want wij hadden graag gewild dat deze zouden worden waar gemaakt. Hopelijk kunnen wij wel met elkaar in gesprek gaan voor het verbeteren van de samenwerkingen. Het is voor ons nog steeds een irritatie dat wij het moeten doen met de handel van BMW X3 velgen. Je wilt gewoon dat jouw product goed behandeld wordt en dat deze nog steeds zijn waarde blijft behouden als deze al verkocht is.