Geef je secretaresse een attentie op Nationale Secretaressedag

secret

Iedere ondernemer die een secretaresse heeft viert wellicht Nationale Secretaressedag. Dit jaar wordt deze dag gehouden op 16 april aanstaande. Vaak zijn secretaresses de ruggengraat van de onderneming en is het dan ook netjes om ze eens in het jaar in het zonnetje te zetten. Als ondernemer zijnde wil je hier dan ook een presentje voor geven. Kijk dan eens op de website van Nationale secretaressedag. Op deze website staan een aantal cadeau ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geschenk doos met body wash? Op deze website tref je producten aan van Rituals. Wellicht heb je eens gehoord van de Rituals pakketten. Rituals biedt zelf een uitgebreid assortiment aan van pakketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een deep relaxation pakket of het Laughing Buddha pakket die ze onder meer aanbieden.

Banners-Dagvd-8

Naast de Rituals pakketten leveren ze ook producten van Hiep Hiep Kado en Bowls and Dishes. De eerst genoemde levert voornamelijk relatiegeschenken, producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo.

Banners-Dagvd-22

Geef jouw secretaresse een attentie

Als secretaresse dien je aan alles te denken. Aan die ene sollicitant die op bezoek komt, of de klant die vandaag nog langs komt. Je bent de hele dag in de weer om de processen op de werkvloer zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En dat alles zodat de mensen op kantoor zich met hun kerntaak kunnen bezighouden. Dan mag je als secretaresse zijnde weleens in het zonnetje gezet worden. Tegenwoordig worden ook vrouwen in het algemeen op kantoor in het zonnetje gezet door hun werkgever.