Vind hier het laatste crypto nieuws

De laatste tijd is er veel gebeurt in de crypto wereld. Het leek er even op dat de prijzen gigantisch gingen stijgen en dat deed het ook. Tot het punt dat Elon Musk de oprichter van Tesla zich eruit trok. Daardoor zakte de markt al gelijk met een percentage van ongeveer 15%. Als je dacht dat dat al alles was is dit niet eens de helft. Want een dag later dacht China er precies hetzelfde over. China heeft namelijk alles eruit gegooid. Niet alleen Bitcoin, maar ook Youtube, Netflix en nog veel meer online sociale mediaplatformen. Omdat China het grootste deel heeft viel er weer een gigantisch gat weg van ongeveer 30%. Maar hoe ziet de toekomst eruit? Neem voor meer informatie een kijkje op de site https://www.cryptovaluta-nieuws.nl.

Dit is een vraag waar veel mensen op zit te wachten. Maar voor de mensen die geen idee hebben wat crypto’s zijn geef ik jullie eerst een kleine uitleg erover. Crypto’s zijn eigenlijk niets meer en niets minder dan een digitale munt. Je kan namelijk ook niet zien wat je koopt. Het enige wat je ziet is een bepaalde waarde dat staat op je portfolio. Of terwijl portemonnee. Hier staat in hoeveel munten je hebt en hoeveel die munten waard zijn. Doordat er weer veel mensen over beginnen te praten stappen veel nieuwe mensen in. Ze hopen snel geld te maken en steeds meer winst maken. Dat is uiteraard ook het doel van iedereen. Maar waarom zou je z’n munt kopen? Dit is heel simpel gezegd om snel proberen geld te verdienen. Doordat de crypto markt heel gevoelig is kan het maar zo zijn dat ze over een week door een of andere reden plus 50% in de plus staan. Mocht China bijvoorbeeld weer zeggen van, je kunt weer dingen kopen met Bitcoin dan zullen de prijzen weer de lucht in vliegen. 

Ook wordt het tegenwoordig vaak weergeven in de Telegraaf. Zo is het terug te zien op Youtube. In goede tijden van de coin zegt iedereen waar het allemaal wel niet heen kan vliegen. Maar als het slecht gaat zoals dit moment weet niemand precies waar het heen kan gaan. Gaat het nog verder dalen of juist weer een keertje omhoog. Dit is een vraag wat veel mensen zich afvragen. Helaas kan niemand deze vraag beantwoorden. Toch zijn er nog mensen die zeggen dat Bitcoin nog prima de 100K kan aantikken in dollars. Dit zou voor iedereen een goed vooruitzicht zijn. Helaas blijkt het nog iets moeilijk te gaan. Wat helpt is dat er een groot nieuws komt wat veel invloed heeft op de crypto markt. Men verwacht momenteel dat de Bitcoin nog gaat zakken naar 29k in dollars. Het is natuurlijk afwachten wat de markt gaat doen. Het kan met de dag verschillen.