Gevelbanieren besteld bij Reclamedeal

ReclamedealVoor mijn kledingwinkel heb ik afgelopen week weer prachtige gevelbanieren besteld. Om de zoveel tijd koop ik nieuwe, om zo een beetje te veranderen. Ik had ze gekocht bij Reclamedeal. Ik bestel daar altijd met gevelbanieren. Ook laat ik het drukwerk aan hun over. Hun kunnen dat namelijk als geen ander. Ik kom hier al jarenlang en keer op keer krijgen ze het voor elkaar om voor een erg mooie prijs goed kwaliteit te leveren. Ik ben bij hun terecht gekomen via Google. Ze waren makkelijk vindbaar en kwam vervolgens terecht op de website.

Het fijne van Reclamedeal is dat ze een uitstekende website hebben. Alles is overzichtelijk ingedeeld en het bestellen is erg eenvoudig. Je hebt bij hun de mogelijkheid om je eigen drukwerk te ontwerpen. Zo hoef je alleen een afbeelding te uploaden en verder kan je kiezen uit verschillende soorten afmetingen, materialen en afwerkingen. Op deze manier richt je het helemaal in in jouw smaak. Persoonlijk vind ik dat een fijne manier van werken, omdat je er dan zelf verantwoordelijk voor bent. Je hoeft geen dingen terug te sturen of dergelijke.

Een uitstekende service. frame_schoren

Wederom had ik een goede service van Reclamedeal. Met vier dagen had ik mijn bestelling al binnen. Ik moet zeggen dat ik weer heel blij ben met mijn nieuwe gevelbanier. Het beschikt over fantastische kwaliteiten en is echt een aanrader. Met de pakkende teksten die ik erop heb staan, heb ik het de laatste tijd veel drukker. Mijn advies is daarom om zeker een gevelbanier te bestellen. Het is namelijk een eenmalige investering waar je alleen maar profijt van hebt.