Vrachtwagen reclame het best bekeken.

header_kwf_kankerbestrijding_actie_opleggerIedere chauffeur rijdt als het ware reclame voor het bedrijf. Uiteraard kan je vrachtwagen reclame ook als reclame zien voor een ander bedrijf of stichting. Denk hierbij aan KWF kankerbestrijding, hun dragen graag zorg aan zieke kinderen om door het ontvangen van giften deze vervelende ziekte tegen te gaan. Mede dankzij een vrachtwagen te beplakken met reclame kan je ervoor zorgen dat het veel vaker gezien wordt als dat je verwacht.

Ik heb diverse bedrijven gezien die met reclame rondrijden wat niet van hun eigen bedrijf is. Had me wel afgevraagd hoe dat het precies in mekaar zit aangezien je eigen reclame belangrijk blijft. Mensen die langs een vrachtwagen oprijden zullen eerder naar de vrachtwagen kijken als de tekst die erop geschreven ook pakkend is.

Hoe dit te regelen?header_fokker_terminal_bewegwijzering

Normaliter ga ik hier niet bepaald naar op zoek maar sommige vrachtwagen reclame wat ik onderweg tegenkom vraag ik me echt af waar ze dit hebben laten doen. Een van deze vrachtwagens vond ik persoonlijk erg mooi gemaakt waardoor ik me twijfels had gekregen of dat dit echt een sticker was of de vrachtwagen zelf. Het laten bedrukken van een vrachtwagen is in mijn ogen een vak apart maar moet toegeven dat het er een stuk beter uitziet als dat er niks op de vrachtwagen geschreven is.header_Beekse-Bergen