De beste doosletter vind je hier!

letter

doosletterReclame maken, wie doet dit nou niet. Voor veel bedrijven is het vanzelfsprekend om reclame te maken, dit geld alleen niet voor iedereen. Er zijn genoeg bedrijven die op dit vlak behoorlijk achterlopen. Een klant van mij bijvoorbeeld, hij doet helemaal niet aan reclame en dat is een slechte zaak. Ik vertelde hem dat dit erg handig is en dit leek hem wel wat, daarom ga ik het vandaag over de doosletter die alles veranderde voor hem.

U vraagt zich nu vast af wat een doosletter is? Herkent u de letters op grote gebouwen? Nou, dat zijn doosletters. De letters zijn vaak verlicht en dit zorgt ervoor dat het pand goed opvalt. Toen mijn klant vertelde dat hij niet aan reclame deed vertelde ik hem dus daarover. Ik heb deze letters zelf ook op mijn pand staan en dit zorgt ervoor dat veel bedrijven contact met mij opnemen. Ik heb dit laten doen door Colorlux, dit bedrijf is hierin gespecialiseerd en ik ben erg tevreden. Omdat mijn klant niet aan reclame doet heb ik hem over dit bedrijf verteld. Hij besloot meteen om contact op te nemen en binnenkort heeft hij een afspraak met ze.

doosEen leuke tip!letter

Pas geleden zag ik deze klant weer, ik vroeg hem naar zijn afspraak met Colorlux en hij vertelde me dat het erg goed was gegaan. De doosletters staan nu op zijn pand en hij doet nu dan ook eindelijk aan reclame. Ik vind het erg leuk dat ik hem deze tip gegeven heb en dat hij zo tevreden is.