Door Anera meer ruimte gekregen

Anera heeft waar kunnen maken met hetgeen wat wij graag wilde. De werkruimte uitbreiden zodat wij hier vervolgens meer personeel voor kunnen aannemen. Het werk wat wij uitvoeren is namelijk niet heel bekend in de wijde omgeving. Hierdoor krijgen wij per dag steeds meer aanvragen binnen waardoor het lastig is om dit ook op tijd te verwerken. Zo hebben wij vorige week ervoor gekozen om te gaan zoeken naar een zoldervloer. Dit willen wij dan in het magazijn laten plaatsen zodat er vervolgens meer ruimte vrij komt om het werk naar behoren uit te voeren.

Wat doen wij?

Wij zijn druk bezig met het maken van glas in lood. Dit houdt direct in dat wij glas in lood inkomen welke al eens gebruikt is. Hier maken wij vervolgens een schilderij van zodat dit alsnog verkocht kan worden. Hier krijgen wij onwijs veel positieve reacties op en met de dag meer verkopen. Op zich is dat niet zo heel erg, echter zijn wij druk op zoek naar werkruimte om dit werk goed en wel uit te voeren. Zodoende heb ik er toen die tijd voor gekozen om op het internet te kijken naar een oplossing.

Zodoende ben ik bij Anera terecht gekomen. Dit bedrijf weet immers maar al te goed dat er voldoende werkruimte moet zijn. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten waardoor het ook nog eens past in een ieder zijn budget. Onze zoldervloer wordt dan ook zo spoedig mogelijk gerealiseerd!