Financial lease bij de autofinancier van Nederland

Wilt u snel uw klanten bezoeken in een representatieve auto, maar heeft u geen geld om zo’n grote uitgave in één keer te bekostigen? Bij Autofinancier financial lease Nederland bent u aan het juiste adres. Via ons kunt u een auto kopen en aflossen in termijnen:
– Kies uit de meer dan 10.000 auto’s op onze website een geschikte auto uit.
– Bepaal via onze online calculator het maandbedrag.
– Vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.
– Bezoek uw klanten in uw nieuwe auto.
– Als u ons heeft afgelost blijft de auto volledig uw eigendom.

Welkom startende ondernemer!

In tegenstelling tot veel andere maatschappijen financieren wij ook graag auto’s voor de startende ondernemer. Aan ons hoeft u geen jaarcijfers te overhandigen; uw naam en het bedrijfsnummer van de Kamer van Koophandel zijn genoeg. Omdat wij enkel btw-auto’s financieren en u direct eigenaar van de auto bent, kunt u de btw terugvragen bij de Belastingdienst. U betaalt bij ons de btw vooraf; het bedrag dat de online calculator heeft berekend is dat dus de daadwerkelijke maandprijs en komt er niet nog btw bovenop.

Ook privé lease in combinatie met aflossing

Wie graag voor privé gebruik een auto wil kopen in termijnen, kan zeker ook bij ons terecht. Wij werken samen met Het Financieringshuis. Deze experts helpen u heel graag verder! Kijk verder op onze website, dien direct een offerte-aanvraag bij ons in of bel voor meer informatie over deze zeer voordelige vorm van direct rijden en aflossen in termijnen!