Jaagers: nieuwe samenwerking

Jaagers gaat verder onder de naam RIFF. Riff is een bedrijf dat is samengesteld uit drie andere bedrijven: Jaagers, The Webcare Company en Tribal Internet Marketing. Door deze drie bedrijven samen te voegen kan RIFF haar klanten in een steeds sneller veranderende (internet)wereld beter bedienen met totaaloplossingen op het gebied van web-winkels, internetmarketing en webcare.

Jaagers: van kleinduimpje tot internetreus

Jaagers is in 2011 opgericht door twee broers. In de jaren die volgden groeide het bedrijf steeds verder door tot een bedrijf waar inmiddels 170 mensen in dienst zijn. Door te fuseren met Tribal Internet Marketing en the Webcare Company slaat Jaagers een nieuwe weg in om haar ambitie – de grootste kwalitatieve e-commerpartner die haar klanten totaal kan ontzorgen te worden – waar te maken. Sinds 6 september 2017 gaan deze drie bedrijven daarom verder onder een nieuwe naam: RIFF.

Een bedrijf waar de zon niet onder gaat

Ook in de gefuseerde vorm blijft Jaagers haar klanten 24 uur per dag bedienen. Wij hanteren daarbij het follow-the-sun-principe. Op het moment dat de IT’ers in Nijmegen naar huis gaan, nemen de IT’ers in Singapore het over. Op deze manier zijn wij in staat om 24 uur per dag service te verlenen en onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Ook nu Jaagers verder gaat als RIFF blijven wij onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week de meest optimale service bieden. Door de krachten van onze zusterbedrijven in een bedrijf onder te brengen wordt deze service alleen maar uitgebreider.