Lichtreclame in Eindhoven door Glance & Vision laten maken

lichtreclame in Eindhoven

Onlangs hebben wij zeer mooie lichtreclame in Eindhoven laten maken. Het bedrijf Glance & Vision is daar het juiste bedrijf voor die ditlichtreclame in Eindhoven allemaal kan realiseren. Je kan hier terecht voor alles wat met dit soort reclame heeft te maken. Maar eigenlijk ook voor andere zaken zoals, carwrap, autobelettering, wanddecoratie en op groot formaat printen. Glance & Vision is opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel. Dit bedrijf is een allround sign (en veel meer dan dat)bedrijf, met zijn vijven houden zij een machinepark draaiende en monteren zij door heel Nederland en daar buiten er lustig op los als onze klanten weer een leuke opdracht bij ons neer hebben gelegd.

Wij hebben zeer mooie en zeer opvallende lichtreclame in Eindhoven boven onze gevel hangen

lichtreclame in EindhovenOns bedrijf is sinds kort gevestigd tussen veel andere en grotere bedrijven in. Voorheen zaten wij op een industrie terrein, maar daar waren wij niet goed te vinden. Nu wij in de stad zitten, merken wij dat er meer klanten naar ons toekomen. Alleen in de donkere dagen hadden deze klanten moeite om ons te vinden. Zij zagen wij de logo boven de grote bedrijven, maar ons kleine kantoortje reden zij vaak voorbij. Hier moest echt verandering in komen en daarom hebben wij ervoor gekozen om Glance & Vision hiervoor in te schakelen. Nadat wij onze wensen hier kenbaar hadden gemaakt zijn zij voor ons aan de slag gegaan.

Inmiddels valt ons kleine kantoortje bijzonder goed op tussen alle hoge gebouwen. Ook in het donker hoef je niet veel moeite te doen om ons kantoor te gaan vinden. De mooie lichtreclame in Eindhoven die wij nu aan onze gevel hebben hangen, valt bijzonder op. Overdag zie je ons logo al van ver. In de avond kunnen wij deze aanzetten en dan springt ons logo er helemaal uit.