De betekenis van dedicated hosting is  een fysieke server die geheel voor je geïnstalleerd en geplaatst wordt in het datacenter. Hier ben je niet zelf eigenaar van de fysieke server, maar betaal je voor de huur, de verbinding en de plaatsing van de server in het datacenter. Een voordeel is dat je niet hoeft te delen en alle processorkracht alleen voor jou is gereserveerd. Om dit allemaal naar wens in te richten is een beetje kennis wel noodzakelijk. Mocht je op de één of ander manier toch vragen hebben, dan kan je contact opnemen met de helpdesk welke 7 dagen per week geopend is voor alle vragen.  

Verschillende pakketten om af te sluiten

Er zijn verschillende pakketten voor particulieren en mkb. De pakketten onderscheiden zit in webruimte, dataverkeer en aantal mailboxen. De prijzen variëren tussen de € 18,81 en € 187,55 per jaar.

Zoals je hierboven kan lezen zijn er verschillende mogelijkheden om bij Supreme Hosting af te sluiten. Mocht je ook interesse hebben in één van de vele diensten die zij kunnen leveren, neem dan contact met hun op. Dit kan door middel van te bellen, of laat je gegevens achter op hun contactpagina, dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.