Wanneer jij voor jouw bedrijf op zoek bent naar mooie horeca styling, dan ben je bij Decodel aan het juiste adres. Zo was ik voor mijn kleine broodjeszaak op zoek naar een leuk interieur. Echter lukte het mij zelf niet om de ruimte in te richten. Daarom heb ik de hulp van Decodel ingeschakeld. Via het internet had ik hun site al gevonden en wat ik daar zag, maakt mij zeer nieuwsgierig. Hier zag ik verschillende foto’s voorbij komen, waaronder die van de inrichting van feestjes. Dit maakte mij alleen maar nieuwsgierig naar de mogelijkheden met mijn restaurant.  

Een leuk knusse sfeer

Nadat ik een afspraak had gemaakt voor een mooie horeca styling van mijn broodjeszaak, kwam er iemand langs. Samen met deze medewerker hebben wij de mogelijkheden bekeken en ik moet zeggen dat er zeer leuke suggesties naar voren kwamen. Maar omdat ik zelf geen idee had, heb ik de medewerkers van Decodel hun gang laten gaan. Zeker nadat ik verschillende voorbeelden heb gezien van inrichtingen die zij hebben gemaakt. 

Inmiddels heb ik mijn broodjeswinkel weer geopend en de reacties van de klanten zijn heel erg leuk. Natuurlijk ben ik zelf ook zeer tevreden over het resultaat. Het is nu een knusse en sfeervolle ruimte geworden.