Op zoek naar een zitmaaier accu Lunteren?

logo (53)Mijn man had zich niet al te lang geleden een zitmaaier gekocht. Hij was er ook erg blij mee, totdat we een nieuwe zitmaaier accu Lunteren nodig hadden. Natuurlijk begrijpen we ook wel dat zo een accu op een gegeven moment leeg is en dus opgeladen dient te worden, maar we hadden eigenlijk niet verwacht dat dit zo snel zou zijn. Sterker nog, we hadden de zitmaaier nog maar net een maand.
In die maand hadden we de maaier bovendien nog maar een keer gebruikt. Voor ons is het dus echt een raadsel hoe de accu zo snel al leeg zou kunnen zijn. Maar goed, het was niet anders. We moesten dus op zoek naar een nieuwe accu. Wij hebben namelijk een hele grote achtertuin. Dus daar moet ook heel wat gemaaid worden. Natuurlijk is een zitmaaier dan handig, want mijn man is zo jong niet meer en om alles met een normale maaier te doen, dat kan hij niet meer aan op deze leeftijd. Nu moet echter wel nog ongeveer de helft van het gras gemaaid worden en dat kan natuurlijk niet zo blijven staan.

910_COMP 2Nieuwe zitmaaier accu Lunteren vinden

Eigenlijk wisten we niet zo goed waar we de nieuwe accu zouden kunnen kopen, dus gingen we eerst even een rondvraag doen bij vrienden van ons. Die hadden echter allemaal een handmaaier en wisten dus niet waar je zo een accu zou kunnen vinden. Toen gingen we even online kijken of we hier iets zouden kunnen vinden. Nu zijn we jong niet meer, dus wist ik ook niet precies waar we moesten kijken. Op een gegeven moment kwamen we echter op een site voor een zitmaaier accu Lunteren. Dat was dus precies wat we nodig hadden! En de service was uitstekend!