Een goede ladder kopen? VDSTEENXXL!

Onlangs kocht ik een ladder bij VDSTEENXXL! Voor mijn beroep (glazenwasser) is het belangrijk om op veilige wijze op hoogtes te kunnen werken. Ik neem dan ook altijd de tijd om op zoek te gaan naar hulpmiddelen die mijn veiligheid vergroten. Mijn bestelling was zeker geen miskoop, ik vertel je graag waarom!

De ladder vinden die je zoekt

LadderIk was al een tijdje op zoek naar een specifieke ladder, maar wist niet zo goed welke nou het beste aansluit op mijn wensen. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers. Hij legde uit welke ladders zij allemaal hadden en wat het verschil tussen die ladders was. Vervolgens gaf hij me een goed en bruikbaar advies en wist ik precies naar welke ladders ik moest kijken op de website. VDSTEENXXL heeft een groot assortiment aan ladders, zo kun je kiezen uit enkele, tweedelige, driedelige en vierdelige ladders. Wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind is het materiaal waar de ladders van gemaakt zijn, namelijk aluminium. Hierdoor zijn de ladders makkelijk in gebruik en helemaal niet zwaar. En daarnaast zijn ze ook nog eens onderhoudsvrij.

Wanneer je op grote hoogtes werkt, dan kan ik je de webshop van VDSTEENXXL zeker aanraden. Niet alleen kun je bij hun terecht voor een ladder, maar ze hebben onder andere ook trappen en steigers in het assortiment. Grote kans dat je snel vind wat je zoekt. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en ze verzenden de bestellingen op een kort termijn, waardoor je je bestelling snel in huis hebt. De ladders worden uitgebreid getest, voordat ze verkocht worden. Zo weet je zeker dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen.

Soorten laddersLadder

Een goede ladder is absoluut een must als je op grote hoogtes werkt. Bij VDSTEENXXL kun je terecht voor ladders in allerlei soorten en maten:

  • Kooiladder
  • Plukladder
  • Snoeiladder
  • Telescoopladder
  • Vouwladder
  • Dakladder