Het verpakkingsproces versnellen

Dozensluiter

Wil jij het verpakkingsproces van jouw bedrijf versnellen? Dan is een dozensluiter precies wat jij nodig hebt! Je kan de dozensluiters vergelijken en kopen op pacomaeurope.com.

Wat is een dozensluiter

Een dozensluiter is een machine die supersnel dozen kan sluiten. Door gebruik te maken van een dozensluiter bespaar je niet alleen tijd maar ook nog eens geld. De meeste machines werken door een laagje lijm aan te brengen op bovenkleppen van de doos en deze vervolgens dicht te vouwen en aan te drukken. Hierdoor krijg je optimale belijming. Ook bestaan er halfautomatische dozensluiters. Dit werkt nog steeds super snel maar dit is minder geavanceerd.   

Dozensluiter

waar koop je een dozensluiter

Wanneer je een machine gaat kopen is het belangrijk dat je hier bij het juiste advies krijgt en goed geholpen kan worden. Daarnaast is het belangrijk dat je meerdere opties hebt zodat jij kan overwegen wat het beste bij jouw bedrijf past. Dit kan allemaal bij Pacoma Europe met meer dan 25 jaar ervaring kan je hier het beste advies krijgen over het uitkiezen van een dozensluitmachine. Je hebt hier genoeg keuze uit allerlei verschillende soorten dozensluiters. Daarnaast wordt je altijd geholpen met het vinden van de juiste machine, er wordt met jou overlegd wat jouw wensen zijn en wat het budget is en daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Er kunnen eventueel zelfs nog aanpassingen worden gedaan aan de dozensluiter zodat de machine precies goed is voor jou.