Geschikte incasso no cure no pay ingeschakeld

Incasso

U beschikt over een eigen bedrijf waar u de nodige lusten én  de lasten ervaart? Wellicht vind u het vervelend om hierover te spreken. Al ben ik van mening dat het toch aan het licht gebracht moet worden om hier duidelijkheid in te krijgen. Een incassobureau inschakelen heeft zo zijn voordelen. Denkt hierbij aan het feit dat het niet betaalde factuur van uw debiteur alsnog voldaan wordt. Op basis van een incasso no cure no pay zien te krijgen is voornamelijk een idee welke u gebruiken kunt. Hiermee ontvangt uzelf pas een factuur zodra de betaling is voldaan.

Incasso

Veiligheid in betaling?

U heeft een aantal debiteuren welke niet het factuur voldoen. Vervelend natuurlijk, u wilt immers niets liever zien dat deze facturen alsnog worden voldaan. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven is het inschakelen van een incassobureau het beste wat u kunt doen. Door middel van het factuur bij Bill Incasso online in te dienen scheelt het u aardig wat tijd. Bill incasso neemt het zo snel mogelijk op in het systeem om hier alsnog een betaling uit te krijgen.

Incasso

Uiteraard bestaat de kans dat uw debiteur het factuur absoluut niet kan voldoen. Hierdoor maken zij het mogelijk om het factuur op basis van incasso no cure no pay in te dienen. Dit resulteert in het feit dat u niet eerder een rekening ontvangt zodra uw eigen factuur is voldaan. Dit is voor u als klant zijnde een stukje zekerheid wat het met zich meebrengt.