In deze tijd kan het gebeuren dat je je financiën niet meer rond krijgt en je schuldhulp in overweging neemt.  Er komt te weinig geld binnen en je krijgt het benauwd: er moet niet meer te lang worden gewacht met het toedienen van ‘zuurstof’. Als ondernemer verkeer je dan wellicht in tweestrijd: zal ik het zelf oplossen of zal ik toch maar hulp inroepen nu het nog kan? Het is ondernemer eigen om het zo lang mogelijk zelf te blijven proberen, maar eens houdt het op.

Weer kunnen ademen

De broekriem was te lang te nauw aangesnoerd en je kon niet meer goed nadenken. Gelukkig had je nog de tegenwoordigheid van geest om eindelijk hulp te zoeken. En daar was Oxyz. De schuldhulpverleners namen je zorgen uit handen zodat jij je weer kon concentreren op de bedrijfsvoering. Je was er net op tijd bij, het had niet veel langer moeten duren of er was geen redden meer aan geweest.

Persoonlijk contact

Je had het niet zo hoog op met financieel adviseurs. In jouw beleving waren dat mensen die alleen maar in nummertjes dachten. Dat beeld heb je nu moeten bijstellen. De mensen van Oxyz zijn echt geïnteresseerd en met je begaan. Ook hoef je nooit lang te wachten als je ze nodig hebt. Je hebt er vertrouwen in dat je bedrijf er weer bovenop gaat komen.